Ιωάννα Κασίμη: "Σας ευχαριστώ όλους. Δεν θα σας διαψεύσω"

Απάντηση στα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης που έλαβε για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, δίνει η Ιωάννα Κασίμη, με κείμενό της σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης...

 

Αναλυτικα:

 

Νοιώθω την ανάγκη μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες για τα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης που μου έστειλαν αυτές τις ημέρες. Η αγάπη τους μεγαλώνει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μου απέναντι τους.

 

Η τοποθέτηση μου απο τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Παναγιώτη Νίκα, στην θέση της ειδικής συμβούλου στην περιφερειακή ενότητα της Κορινθίας, αποτελεί την πιο σημαντική πρόκληση της αυτοδιοικητικής μου διαδρομής.

 

Γνωρίζω ότι οι ευθύνες είναι μεγάλες και οι καιροί πολύ δύσκολοι, για τους Κορίνθιους και τους πολίτες ολόκληρου του κόσμου.

 

Οι συνθήκες πανδημίας μέσα στις οποίες λειτουργεί η χώρα μας και ιδιαίτερα η αυτοδιοίκηση, καθημερινά δημιουργούν προβλήματα αλλά και ανάγκες, που οφείλουμε όλοι όσοι, μετέχουμε στην διοίκηση, να ξεπερνάμε δημιουργικά, ανακουφίζοντας τον κόσμο.

 

Ταυτόχρονα πρέπει να δημιουργούμε νέα πλαίσια επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας, που περιμένουν πολλά και δίκαια, απαιτούν, άμεσες λύσεις και προοπτική.

 

Οφείλουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την νέα εποχή, που θα έρθει μετά την πανδημία και η οποία θα πρέπει να προετοιμαστεί με πολύ δουλειά έτσι ώστε να φέρει ανάπτυξη και προκοπή για τον νομό και την περιφέρεια μας.

 

Προσωπικά θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ στην μεγάλη τιμή που μου έκανε ο Περιφερειάρχης μας και να βοηθήσω τόσο τον χωρικό όσο κ και τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες,για να πετύχουμε και να υλοποιήσουμε όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

 

Επιθυμώ ειλικρινά να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ της Κορινθίας, που βρίσκονται κοντά μας και βοηθούν με κάθε τρόπο το έργο μας κάθε μέρα.

 

Οι εποχές είναι σκληρές και πρωτόγνωρες και είμαι σίγουρη ότι και αυτή την φορά ενωμένοι και αποφασισμένοι θα νικήσουμε.

 

Σας ευχαριστώ όλους.!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ