Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο στον Εσταυρωμένο με δυο τραυματίες

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής, 29 Ιανουαρίου, στην περιοχή του Εσταυρωμένου και ένα ακόμα πήγε μόνο του με ελαφριά ευτυχώς τραύματα.

 

Ειδικότερα, άγιο είχαν οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα, καθώς παρά την σφοδρή σύγκρουση, των δύο οχημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, γλίτωσαν με ελαφριά τραύματα και τα τρία άτομα που επέβαιναν στα οχήματα και τα οποία είχαν εγκλωβιστεί.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr δε χρειάστηκε να επιχειρήσουν οι πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό, των τραυματιών, καθώς μέχρι να φτάσουν τα άτομα είχαν ήδη απεγκλωβιστεί.

 

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο τραυματίες, και τους μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το οποίο και εφημερεύει, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ένα άτομο μετέβη μόνο του στο νοσοκομείο.

 

Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και υπενθυμίζεται ότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Από την Πυροσβεστική στο σημείο έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό των ατόμων τρία οχήματα και έντεκα υπάλληλοι, ενώ ήδη πριν φτάσουν οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής στο σημείο είχε φτάσει πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ