Ισραηλινό "Goodbye" σε Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους! "Τελείωνουν" τα Brown Hotels;

Αγοραστή για τα υπό διαχείριση και υπό ανάπτυξη ξενοδοχεία στην Ελλάδα φέρεται να αναζητούν οι επενδυτές της Brown Hotels, όπως αναφέρει το mononews.gr...

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το οικονομικό σάιτ, μεταξύ των μετόχων της αλυσίδας ξενοδοχείων που ιδρύθηκε στο Τελ Αβίβ φέρεται να επήλθε ρήξη, με αποτέλεσμα την αποεπένδυση από την ελληνική αγορά, στην οποία σχεδίαζαν να ολοκληρώσουν έργα ύψους περίπου 200 εκατ. ευρώ.

 

Την πλειοψηφία της εταιρείας ελέγχει ο μεγαλοεπενδυτής Meni Weitzman και οι γιοι του, Nir και Tamir Weitzman (επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης GCH Group), ενώ μειοψηφικό ποσοστό έχουν οι Leon Avigad και Nitzan Perry.

 

Στόχος είναι τα ξενοδοχεία που έχει ανοίξει η Brown και τα ακίνητα που έχει εξαγοράσει για να λειτουργήσει να καταλήξουν σε έναν επενδυτή, ενώ έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές.

 

Σήμερα, η Brown έχει στο χαρτοφυλάκιό της 11 μονάδες, το Isla Brown Corinthia (πρώην Χανικιάν) στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ έχει αγοράσει δύο ακόμη ξενοδοχεία στην περιοχή, το Dave by the Βeach και Dave by the Beach Sisters – Κόρινθος.

 

Αργότερα θα άνοιγε το ανακαινισμένο Ελπίς στο Λουτράκι και το κλειστό μέχρι σήμερα Loutraki Palace.

 

Όμως, αν αποδειχθούν ακριβείς οι πληροφορίες του mononews.gr, αυτά τα μεγαλόπνοα σχέδια, ενδεχομένως να μείνουν στον αέρα για τον Ισραηλινό Όμιλο.