Ισθμός - Άγνωστοι πυροβόλησαν αυτοκίνητο εν κινήσει με αεροβόλο - Τραυματίστηκε κοπέλα

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στο ύψος του Ισθμού, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν με αεροβόλο όπλο ένα κινούμενο αμάξι, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι και να τραυματιστεί μία κοπέλα μέσα.

 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 16/9, σύμφωνα με την εκπομπή “Live News”, μία οικογένεια επέστρεφε από τα Καλάμια Κορινθίας, που είχε πάει για φαγητό.

 

Περίπου στις έντεκα και μισή, άκουσαν ένα πολύ δυνατό θόρυβο και αμέσως μετά είδαν το πλαϊνό τζάμι του αυτοκινήτου να διαλύεται.

 

Η κοπέλα που τραυματίστηκε είπε:
 

“Ακούω ένα δυνατό μπαμ, πέφτουν τα γυαλιά πάνω μου, στο μάτι μου, στο πόδι μου, στο χέρι μου, σταματάμε στα 50μ υπήρχε ένα βενζινάδικο, μας βοήθησε εκεί ο άνθρωπος. Η μητέρα μου ήταν σε κρίση πανικού με 18,5 πίεση, γιατί είδε το μάτι μου και τα αίματα στο πόδι μου. Έπαθε πανικό”. Και συνέχισε: “Νόμιζα πως ξύπνησα από όνειρο, δε φανταζόμουν τι είχε συμβεί, φώναζα μας χτυπήσανε η μητέρα μου προσπαθούσε να σταματήσει – φώναζα το μάτι μου, ευτυχώς είχαν μπει θραύσματα δεν είχε καρφωθεί κάτι”.

 

Μετά το σοκαριστικό συμβάν, η οικογένεια έκανε μία στάση σε ένα κοντινό βενζινάδικο και ο υπεύθυνος κάλεσε την αστυνομία.
 

Έπειτα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς, πώς εδώ και κάποιο καιρό, άγνωστοι πυροβολούν επίτηδες τα διερχόμενα αυτοκίνητα από τον Ισθμό της Κορίνθου.

 

“Ήρθε αστυνομία, μας είπε ότι γίνεται πάρα πολύ συχνά σε αυτό το σημείο”.