Ιστορική ημέρα για το Λουτράκι - Έπεσαν οι υπογραφές για τον Προαστιακό

Ως ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή (4 Ιουνίου 2019) ημέρα για το Λουτράκι, καθώς μετά από προσπάθειες χρόνων, υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο της «Κανονικοποίησης και της Ηλεκτροκίνησης της Σιδηροδρομικής Γραμμής Ισθμός – Λουτράκι», που αφορά φυσικά στην επέκταση του Προαστιακού στο Λουτράκι. Φυσικά, για την εξέλιξη αυτή, που αποτελεί με διαφορά το σημαντικότερο έργο στην πόλη του Λουτρακίου τα τελευταία χρόνια, σας είχε ενημερώσει το loutraki365.gr από τις 29 Μαΐου...

 

Ανακοίνωση για το μεγάλο αυτό έργο, εξέδωσε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, που το χαρακτηρίζει ως "έργο ζωής για την ανάπτυξη της περιοχής"...

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Λουτράκι. Υπεγράφη στην ΕΡΓΟΣΕ η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο της «Κανονικοποίησης και της Ηλεκτροκίνησης της Σιδηροδρομικής Γραμμής Ισθμός – Λουτράκι», δηλαδή η επέκταση του Προαστιακού στο Λουτράκι.

 

Το έργο, έργο ζωής για την ανάπτυξη της περιοχής, θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και θα συνδέσει τον προαστιακό της Αθήνας με το Λουτράκι.

 

Το έργο το βρήκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015 σε υποσχέσεις, με μελέτες μη συμβατές με κανόνες διαλειτουργικότητας και η σημερινή ηγεσία του υπουργείου εξασφάλισε την χρηματοδότηση, επικαιροποίησε τις μελέτες, προκήρυξε το έργο και το συμβασιοποίησε.

 

Έτσι για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε πανηγυρικά όλες τις Κασσάνδρες που φωνασκούσαν πως δεν θα προχωρήσει το έργο, δημιουργούσαν αρνητικό κλίμα κατά της κυβέρνησης και της Οργάνωσής μας, προσπαθούσαν να καπηλευτούν την πατρότητα του έργου και έπαιζαν παιχνίδια πάνω στον ανταγωνισμό των υποψήφιων αναδόχων.

 

Στην υλοποίηση του σημαντικότατου για την πόλη μας έργου συνέβαλαν καθοριστικά, μέσα από επίμονες προσπάθειες και αγώνες κατά τα τελευταία τέσσερα έτη, κάτοικοι, φορείς, σύλλογοι, δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη και φίλοι της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου και οι βουλευτές Κορινθίας Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Τσόγκας και Γιώργος Ψυχογιός.

 

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια βρήκαμε μεγάλη κατανόηση, συμπαράσταση και συνεργασία από την ηγεσία και τα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

 

Η ολοκλήρωση του έργου είναι ακόμα μια απόδειξη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με συνεργασία και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες, υλοποιεί έργα που αλλιώς θα βρίσκονταν ακόμα στα χαρτιά, σε μεγάλη απογοήτευση των εκπροσώπων και των φίλων του παλιού σαθρού πολιτικού συστήματος που ονειρεύονται και επιδιώκουν την παλινόρθωσή τους.

 

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Γραφείο ΤύπουTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.