Ήξεις αφήξεις Γ. Γκιώνη για το Spa: "Δεν έδωσα εντολή να κλείσει - Δημιουργήθηκε σύγχυση"

Ελαφρώς μπερδεμένος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με το αν έδωσε εντολή ή όχι να κλείσει το Spa μετά την κατάσχεση των αντικειμένων που έκανε ο εργολάβος Γιώργος Βλάχος.

 

Από τη μία ανέφερε χαρακτηριστικά, "Είδατε κανέναν Δήμαρχο να δηλώνει επίσημα στα ΜΜΕ ότι κλείνει τη Δευτέρα το Spa" και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, δήλωσε πως "αυτά είχαν να κάνουν με τις αντιπαραθέσεις που έγιναν την Παρασκευή με αφορμή τις κατασχέσεις από την "Αλέξανδρος Τεχνική", η οποία ξεκαθάρισε ότι θα επανέλθει τη Δευτέρα να πάρει και τα υπόλοιπα πράγματα. Και εκεί δημιουργήθηκε η σύγχυση".

 

Όσον αφορά στο χρέος προς τον εργολάβο, ανέφερε ότι "δεν οφείλεται ούτε στο νυν Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη ούτε στον τέως Δήμαρχο, Κώστα Λογοθέτη, αφού οι μοναδικοί υπεύθυνοι είναι οι συνέταιροί μας, οι οποίοι δεν μας καταβάλλουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα".

 

Πάντως, παραδέχτηκε ότι ακόμα και αν το Καζίνο κατέβαλλε ως όφειλε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, τα χρήματα δεν θα έφταναν για να πληρωθούν οι προμηθευτές και οι υποχρεώσεις που υπάρχουν.

 

Δείτε το video: