Κ. Λογοθέτης: "Κατάπτυστα δημοσιεύματα βεβηλώνουν αρχές, αξίες και ανθρώπους" (video)

Σε ένα κείμενο (το οποίο είχε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του ιδίου, του Γιώργου Γκιώνη και του Χρήστου Ασημακόπουλου) που δημοσιεύθηκε σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης από δημότη, στάθηκε την περισσότερη ώρα της ομιλίας του, ο Κώστας Λογοθέτης. Ο συγκεκριμένος δημότης, ο οποίος δεν κατονομάστηκε από τον Κώστα Λογοθέτη, την προηγούμενη εβδομάδα επιχείρησε να ενημερώσει τους επικεφαλής των παρατάξεων σχετικά με πληροφορία που είχε αναφορικά με την έλευση μεταναστών και προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής του Λουτρακίου.

 

Ο Κώστας Λογοθέτης, αναφέρθηκε αρχικά στις καταστροφές από την κακοκαιρία στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, ενώ στη συνέχεια έκανε και μια πρόταση: "Πέρα από το να δώσει κανείς συγχαρητήρια σε όσους πρόσφεραν πάλι τη βοήθειά τους στους συνδημότες μας των Αγίων Θεοδώρων που το είχαν πραγματικά ανάγκη (και δεν είναι μόνο οι αιρετοί οι οποίοι αν θέλετε έχουν την υποχρέωση να το κάνουν αλλά κυρίως οι εθελοντές). Πιστεύω και στηρίζω πραγματικά την πρόταση του κυρίου Βασιλείου για να δούμε το σχεδιασμό για τις πλημμύρες σε αυτό το Δήμο. Πρέπει να κάτσουμε κάτω, να ενημερωθούμε από τις τεχνικές υπηρεσίες για το τι ακριβώς πρόκειται να γίνει διότι το πρόβλημα είναι τεράστιο και το ζούμε καθημερινά. Σας λέω για παράδειγμα ότι στο Λουτράκι υπάρχουν δύο ποτάμια που απομαστεύουν όλη την περιοχή και καταλήγουν στη θάλασσα. Αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν στο Λουτράκι αν όλο αυτό το νερό είχε πέσει εδώ". Μάλιστα ο Κώστας Λογοθέτης, πρότεινε ο Δήμος να απευθυνθεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για να αποκαταστήσει τις καταστροφές στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.

 

Αναφερόμενος στο "κατάπτυστο", όπως το χαρακτήρισε δημοσίευμα δημότη σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ανέφερε: "Άκουσα την κυρία Πρωτοπαππά που είπε τρεις φορές "συγχαίρω τον κύριο Κόντη". Εγώ διάβασα την άποψη του κυρίου Κόντη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η οποία με άφησε άφωνο. Δεν μπορεί να αποκαλείται αρουραίος πόντικας δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα αρχηγός παράταξης και εμείς να μη μιλάμε. Δεν μπορεί ένας πολίτης να επιβραβεύεται αυτή τη στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο και ταυτόχρονα έχει αποκαλέσει αρχηγό παράταξης (σ.σ. τον κ. Ασημακόπουλο) αρουραίο πόντικα.

 

Επίσης στο ίδιο κείμενο αναφέρει για μένα προσωπικά ότι: "Για γελοίους λόγους δεν πήγα στη συνάντηση. Αναρωτιέμαι τι ήταν αυτό που δεν σας άφησε να έρθετε σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Η στάση του στα τέσσερα; Τα άπλυτα που μαζεύτηκαν; Η υποταγή; Η ντροπή; Η ανικανότητα; Οι αφεντάδες του; Τα υπαρξιακά του; Οι ενοχές του; Ο κόμπος στο λαιμό όταν νιώθει ότι τον κοιτούν καθαρά μάτια; Ξέρετε, παντελόνια υπάρχουν δύο ειδών: με ανδρική γραμμή και με γυναικεία γραμμή. Εσείς σίγουρα φοράτε τα δεύτερα"...

 

Ζητώ λοιπόν τη στήριξή του δημοτικού συμβουλίου απέναντι σε τέτοια κατάπτυστα δημοσιεύματα τα οποία αφορούν αιρετούς. Είτε κάνεις συμφωνεί με την πολιτική του κάθε αιρετού είτε διαφωνεί, πιστεύω ότι αυτό το κείμενο δεν έχει ίχνος πολιτικής διάστασης αλλά έχει ένα τεράστιο όγκο δημοσιεύματος το οποίο βεβηλώνει αρχές αξίες και ανθρώπους. Και για να πάμε στην ουσια του θέματος: Αν κάποιος έχει μία πληροφορία, οφείλει να ενημερώσει το Δήμαρχο ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί μαζί του ή όχι πολιτικά".