Κ. Λογοθέτης: Υπάρχει Νομική άποψη που λέει ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί

Την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στην πρόταση που κατέθεσαν οι 10 Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και που αφορά σε πρόσληψη Νομικού Συμβούλου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και θα απευθυνθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές και την πρόταση της Μ. Πρωτοπαππά που καλούσε τον πρόεδρο να πάρει όλα τα πρακτικά και να τα δώσει στον Εισαγγελέα, επιχείρησε να επισημάνει ο Κώστας Λογοθέτης.

 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: "Η πρότασή μας, είναι απολύτως συγκεκριμένη. Με τη Νομική στήριξη, να έρθει το Δημοτικό Συμβούλιο να αναδείξει το θέμα. Να αναλάβει ένας Νομικός, ο οποίος να στηρίξει τη Νομική άποψη τη δική μας, με τη δική του. Υπάρχει άποψη Νομική που λέει ότι είναι παραγεγραμμένα όλα αυτά με το Νέο Ποινικό Κώδικα, γιατί έχει παρέλθει 5ετία. Εμείς θα πάμε να καταγγείλουμε τι στον Εισαγγελέα; Άρα λοιπόν, χρειαζόμαστε την άποψη του Νομικού για να μας πει τι θα καταγγείλουμε εκεί (σ.σ. στον Εισαγγελέα). Εμείς, είμαστε υπέρ της άποψης να πάμε. Αλλά πρέπει να πάμε συγκεκριμένα και στοχευμένα".

 

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Λογοθέτη, έφερε την αντίδραση του κ. Παναγιώτη Πέτρου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι "εδώ ερχόμαστε για να αναδείξουμε την αλήθεια. Τι πάει να πει δίνουμε κατεύθυνση; Εμείς δίνουμε κατεύθυνση στο Νομικό. Εφόσον ο κ. Δήμαρχος δεν προέβη σε καμία διαδικασία και μένουν σκιές πάνω από το κεφάλι μας, οφείλει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να πάρει πρωτοβουλίες".