Καιρός: Φθινόπωρο από το απόγευμα - Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες

Φθινοπωρινό είναι το σκηνικό του καιρού του Σεπτεμβρίου, καθώς έφερε βοριάδες, δίνοντας μια ανάσα δροσιάς και αφήνοντας πίσω τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

 

 

Το σκηνικό του καιρού, πάντως, αλλάζει σιγά-σιγά καθώς από το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρια ηπειρωτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται λίγη συννεφιά και ηλιοφάνεια.

 

 

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες.

 

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ