Καλπάζει ο κορονοϊός στην Κορινθία - Φόβοι για κατάσταση εκτός ελέγχου

Εκτός ελέγχου μοιάζει αυτή τη στιγμή, η κατάσταση στην Κορινθία, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού, δείχνουν να αυξάνονται με γρήγορο ρυθμό...

 

Από χθες μέχρι σήμερα, αρκετά είναι τα περιστατικά ασθενών που έχουν βγει θετικοί στον κορονοϊό, ενώ είναι δεδομένο ότι σε κάποιες περιοχές, όπως η Νεμέα, θα υπάρξει πρόβλημα αν η κατάσταση συνεχιστεί ως έχει.

 

Ήδη, γιατρός του Κέντρου Υγείας της Νεμέας, βγήκε θετικός, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για υπάλληλο του Δήμου, ο οποίος μάλιστα, φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους προτού εξαχθεί το αποτέλεσμα του τεστ. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, γνωστός αθλητής φέρεται να έχει βγει θετικός στο φονικό ιό.

 

Στο Λουτράκι, ήδη έχουν γίνει μέσω του loutraki365 γνωστά 2 κρούσματα, τα οποία προέρχονται από Αθήνα. Ο λόγος για έναν 18χρονο και την 50χρονη μητέρα του.

 

Ίδια και ακόμα χειρότερη, μοιάζει η κατάσταση στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου, μια γυναίκα 78 ετών, η οποία νοσηλευόταν στη χειρουργική κλινική και επρόκειτο να χειρουργηθεί για χολοκυστεκτομή, βρέθηκε θετική στο φονικό ιό. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, αναβλήθηκε το χειρουργείο της.

 

Ταυτόχρονα, από χθες, το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση που μετέδωσε το loutraki365.gr, σχετικά με μια ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλευόταν επί τρεις ημέρες στην Ορθοπεδική κλινική, η οποία χθες Τετάρτη 12 Αυγούστου, ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Μέχρι στιγμής η Διοίκηση του Νοσοκομείου, δεν έχει προβεί σε διάψευση των σχετικών δημοσιευμάτων.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή την ώρα, στον τέταρτο όροφο του Νοσοκομείου Κορίνθου, που από τμήμα ουρολογικής έχει μετατραπεί σε θάλαμο νοσηλείας υπόπτων κρουσμάτων λόγω του covid, νοσηλεύονται πάνω από 10 άτομα.