Κάλυμνος: 33χρονος πέθανε καθώς ανέβαινε στον Προφήτη Ηλία για να προσκυνήσει

Πέθανε ένας 33χρονος στην Κάλυμνο ενώ ανέβαινε με τα πόδια στον Προφήτη Ηλία.

 

 

Συγκεκριμένα, παραμονή της γιορτής, ο νεαρός και αρκετός ακόμη κόσμος ανηφόριζαν προς το εκκλησάκι του νησιού, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων και είναι ένα από τα υψηλότερα σημεία της Καλύμνου, για τον εσπερινό.

 

 

Το θύμα ανέβαινε προς τον Προφήτη Ηλία μαζί με φίλους και συγγενείς του, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσειςτου, σύμφωνα με το kalymnos-news.gr.

 

 

Άμεσα του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από άλλους παρευρισκόμενους, ενώ έγινε και προσπάθεια επαναφοράς του. Παράλληλα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Καλύμνου, η Εθελοντική Ομάδα διασωστών και το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων.

 

 

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και μη δυνατότητας πρόσβασης του Οχήματος του ΕΚΑΒ, η Ομάδα διασωστών και στελέχη του Πυροσβεστικού σταθμού μετέφεραν τον 33χρονο σε μία απόσταση περίπου 200 μέτρων όπου βρισκόταν το ασθενοφόρο.

 

 

Αμέσως μετά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου το ιατρικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρει τον 33χρονο στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

 

cnn.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ