"Καμία απόλυση στο SPA Λουτρακίου"

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το loutraki365.gr με την εταιρεία που πρόκειται να αναλάβει τη μίσθωση του προσωπικού (συμβασιούχοι) για λογαριασμό του Υδροθεραπευτηρίου, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα υπάρξει καμία απόλυση εργαζομένων, από την πλευρά της συγκεκριμένης εταιρείας.

 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε εκπρόσωπος της νέας εταιρείας στο loutraki365.gr, η εν λόγω εταιρεία δεν θα προβεί σε καμία απόλυση εργαζόμενου. Και αυτό διότι οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων που έχουν προσληφθεί υπό αυτό το καθεστώς, λήγουν στις 31 Ιουλίου, ημερομηνία που λήγει και η συνεργασία του Υδροθεραπευτηρίου με τον κ. Σουρλή. Από 1η Αυγούστου που αναλαμβάνει η νέα εταιρεία, προτίθεται να ανανεώσει τις 5 από τις 9 συμβάσεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα στους εργαζόμενους "σωστές αποδοχές και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας", όπως υπογραμμίστηκε. Υπενθυμίζεται ότι μία εργαζόμενη έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει, συνεπώς η σύμβασή της δεν θα ανανεωνόταν έτσι και αλλιώς.

 

Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίστηκε "Πρόθεσή μας, είναι να κρατήσουμε τους εργαζόμενους που ήδη υπάρχουν στην επιχείρηση, αυξάνοντας τις ώρες εργασίας τους και παράλληλα και τις αποδοχές τους και όχι να προσλάβουμε καινούριο προσωπικό".

 

Εντός των επόμενων ωρών, ακόμα και μέσα στην ημέρα, αναμένεται η επίσημη θέση της εταιρείας για το συγκεκριμένο θέμα.