Κάντε μια "βόλτα" στη Λίμνη Δόξα μέσω εικονικής περιήγησης

Με «όπλο» τις νέες τεχνολογίες ο νομός Κορινθίας προβάλλει τα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής. Το korinthiaguide.com ξεναγεί τους επισκέπτες στα αξιοθέατα της Κορινθίας μέσω της εικονικής περιήγησης. Το korinthiaguide.com αποτελεί τον επίσημο ψηφιακό τουριστικό οδηγό για τον νομό Κορινθίας διαφημίζοντας, προβάλλοντας και παρουσιάζοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο συνολικά τον τοπικό πλούτο του νομού. 

 

Ο τουριστικός οδηγός korinthiaguide.com θέλοντας να προσφέρει μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εμπειρία επίσκεψης στη Κορινθία, με την ανάδειξη του τουριστικού και πολιτιστικού αποθέματος προς τους επισκέπτες της δημιούργησε την εικονική περιήγηση η οποία, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί σε σημεία ενδιαφέροντος μέσα από την ηλεκτρονική του συσκευή , μετατρέποντάς τη σε ένα ψηφιακό ξεναγό. 

 

Ο κάθε επισκέπτης, είτε βρίσκεται στην Κορινθία είτε στο σπίτι του και σχεδιάζει το ταξίδι, μπορεί να περιηγηθεί στα αξιοθέατα, αλλά κι αυτοί που την έχουν επισκεφθεί μπορούν μ΄ αυτόν τον τρόπο να ξαναζήσουν την εμπειρία της επίσκεψής τους.  Η αρχή λειτουργίας του οδηγού έγινε με ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα της Κορινθίας, τη Λίμνη Δόξα, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι προορισμοί εντός του νομού.  

 

Οι υπεύθυνοι δημιουργίας και λειτουργίας του τουριστικού οδηγού της Κορινθίας, τόνισαν πως παρά την πολύ δύσκολη κατάσταση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, η Κορινθία τουριστικά πήγε αρκετά καλά, καθώς κέρδισε ένα σεβαστό κομμάτι εσωτερικού τουρισμού, λόγω της μικρής απόστασης από την Αθήνα που επιτρέπει και ολιγοήμερες αποδράσεις από την πρωτεύουσα.

 

Μπορείτε να δείτε τη Λίμνη Δόξα εδώ