Καρολίνα: Μπήκα σε ένα περιβάλλον κακό αλλά δεν μετάνιωσα ποτέ που συμμετείχα στο Survivor

«Μετά το Survivor δέχθηκα απειλές, να είναι καλά η ψυχοθεραπεύτριά μου», είπε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

 

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ήταν σήμερα καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής I Love Σου Κου. Η πρώην παίκτρια του Survivor κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε και τις απειλές που δέχθηκε μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

 

«Το φετινό Survivor με άγγιξε, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι υπάρχουν οι μονομαχίες. Είναι πιο αγωνιστικό, πιο δίκαιο θα έλεγα. Ναι, οκ να λέει και το κοινό την άποψή του αλλά γιατί να σε βγάζει εκτός; Να μένει ο καλύτερος αγωνιστικά», ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

 

«Είναι ένα reality παιχνίδι επιβίωσης, που σημαίνει ότι βλέπεις την καθημερινότητά σου μέσα από το γυαλί, πώς ζεις και πώς συμμερίζεσαι καθημερινά τα προβλήματα. Δεν θα είναι όμως η ίντριγκα το νούμερο ένα θέμα», συμπληρώνει η πρώην Survivor.

 

«Το βασικό είναι το αγωνιστικό, μάχεσαι για να φας και να επιβιώσεις. Μετά στρώνεις και χαρακτήρα», τόνισε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της απηύθυνε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι, την πρώτη βδομάδα δεχόμουν απειλές ακόμη και για τη ζωή μου, γινόταν ένας χαμός. Ήταν δύσκολη πίστα αλλά δεν με τρόμαξε, πιο πολύ με σόκαρε», εξομολογήθηκε αμέσως μετά.

 

«Μπήκα σε ένα περιβάλλον κακό αλλά δεν μετάνιωσα ποτέ που συμμετείχα στο Survivor, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ούτε μετάνιωσα για πράγματα που είπα, οι πεποιθήσεις μου δεν άλλαξαν. Άλλαξε όμως η ψυχολογία μου, να είναι καλά η ψυχοθεραπεύτριά μου έναν χρόνο τώρα», παραδέχεται η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, κλείνοντας τις δηλώσεις της.