Καταγγελία γονέα στο Loutraki365 - Ετοιμάζουν κορονο-party στο Λουτράκι (Εικόνα)

Σε μια απίστευτη καταγγελία, προχώρησε γονέας παιδιού στο loutraki365.gr, με αφορμή ένα κορονο-party που φέρεται, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, να διοργανώνεται στην περιοχή του Λουτρακίου...

 

Τι και αν καθημερινά τα κρούσματα στην Κορινθία ξεπερνούν πια τα 300; Τι κι αν η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και η μουσική δεν επιτρέπεται σε χώρους εστίασης και καφέ; Κάποιοι αδιαφορούν για τις συνέπειες της πανδημίας και (συνεχίζουν να) διοργανώνουν μεγάλα κορονοπάρτι με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων.

 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει γονέας στο loutraki365.gr, παιδιά από το Λουτράκι, οργανώνουν το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, κορονο-party, ενώ φυσικά, υπάρχει και το κατάλληλο αντίτιμο, αφού η τιμή για την είσοδο είναι 5 ευρώ (με ποτό), ενώ αν θελήσει και δεύτερο ποτό, η τιμή του είναι 3 ευρώ.

 

Μάλιστα, οι διοργανωτές του party, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μπορεί να έχουν κατακλύσει τα Social Media με stories, φρόντισαν όμως να παρέχουν πληροφορίες για την τοποθεσία του κορονο-party, μόνο σε όσους τους στέλνουν προσωπικό μήνυμα, αφού πρώτα "ελεγχθούν".

 

Η αφίσα του party: