Καταγγελία Κώστα Λογοθέτη για Δημήτρη Κοντό, άναψε φωτιές στο Δημοτικό Συμβούλιο

Σε μια σοβαρή καταγγελία που συνοδεύτηκε από βαρύτατους χαρακτηρισμούς τόσο για την παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά όσο και για την ίδια, προχώρησε ο Κώστας Λογοθέτης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά", κατονόμασε άνθρωπο της παράταξής της, ο οποίος τηλεφωνικά ζήτησε από εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Λογοθέτη να αποχωρήσει από το συνδυασμό του και να προσχωρήσει στη Δύναμη Δημιουργίας, με αντάλλαγμα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μια θέση στο Δ.Σ. της Τουριστικής...

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο άνθρωπος πίσω από τα τηλεφωνήματα αυτά, είναι ο Δημήτρης Κοντός, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος του συνδυασμού της Μαρίας Πρωτοπαππά στην Τουριστική.

 

Ο Κώστας Λογοθέτης ανέφερε χαρακτηριστικά:

 

Κυρία Πρωτόπαππα, άνθρωποι της παράταξης σας παίρνουν τηλέφωνο εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο της δικής μου παράταξης και του τάζουν θέσεις επανειλημμένως. Παίρνουν τηλέφωνο λοιπόν τον κύριο Δέδε Δημήτρη να αποχωρήσει από την παράταξη του Λογοθέτη και θα τον κάνουν αμέσως διοικητικό μέλος της τουριστικής. Δεν θα απευθυνθώ σε αυτόν που παίρνει τα τηλέφωνα. Απευθύνομαι σε εσάς κυρία Πρωτοπαππά. Και θα σας πω το εξής αυτό είναι ο ορισμός του απόλυτου πολιτικού αμοραλισμού από την πλευρά σας. Ο απόλυτος όμως. Δεν χρειάζεται καμία άλλη διαδικασία προκειμένου να σας χαρακτηρίσει πολιτικά ανήθικους για αυτό που συνέβη. Είναι πολιτική ανηθικότητα, είναι η επιτομή του πολιτικού αμοραλισμού κυρία Πρωτοπαππά άνθρωπος της παράταξής σας ακόμα και σήμερα που μιλάμε να παίρνει τηλέφωνο και να τάζει θέσεις. παράδειγμα η κυρία Πρωτοπαππά που αποδεικνύει απολύτως την πολιτική της ανηθικότητα στον τομέα αυτό. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι λέω. Έχουμε όλοι δει ανθρώπους στην πολιτική να αλλάζουν παρατάξεις. Συμβαίνει. Κάποιος διαφωνεί με την παράταξη του και πάει σε μία άλλη. Δεν είχαμε ακούσει ποτέ όμως να παίρνουν άνθρωποι από άλλη παράταξη και να προτρέπουν κάποιον δίνοντάς του λάφυρα να εγκαταλείψει την παράταξη που είναι και να πάει στη δική τους παράταξη. Για αυτό μίλησα για τον ορισμό του πολιτικού αμοραλισμού. Ο κύριος Δημήτριος Κοντός. Αυτός είναι που παίρνει τα τηλέφωνα. Είναι ο εκπρόσωπός σας στην Τουριστική.

 

Δείτε το video: