Καθαριότητα στην παραλία “Πευκάκια” των Αγίων Θεοδώρων

Η θερμοκρασία ανέβηκε τα μέτρα λήγουν τη Δευτέρα 18 Μαΐου και όλοι προετοιμάζονται για τον τουρισμό. Προβλέπεται μεγάλη να είναι η εξόρμηση των Αθηναίων και αυτό είναι το ζητούμενο. Άνθρωποι του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 13 Μαΐου, ξεκίνησαν να καθαρίζουν τα χόρτα αλλά και τα σκόρπια απορρίμματα στην παραλία. 

 

Οι εργασίες συνεχίστηκαν και σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου. Έτσι για αλλη μια ημέρα τα συνεργεία επιχείρησαν τόσο τον καθαρισμό στο όμορφο αλσύλλιο των Αγίων Θεοδώρων όσο και στην παραλία πραγματοποιώντας την διάνοιξη και μορφοποίηση της.

 

Ως γνωστό η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες λουόμενους κάθε καλοκαίρι. Ειδικά για φέτος αναμένεται να υπάρξει μεγάλη προσέλευση λουόμενων στην περιοχή, έπειτα μάλιστα και από τις δυσοίωνες έως τώρα προβλέψεις για την κίνηση των Τουριστών προς τα νησιά λόγω της πανδημίας Covid-19.

 

Ας μην ξεχνάμε πως οι Άγιοι Θεόδωροι απέχουν μόλις 45 λεπτά απο την Αθήνα και οι τουρίστες εχουν την δυνατότητα να απολαύσουν εκτός από την πανέμορφη παραλία, τις πολύ καλές τιμές των καταστημάτων που λειτουργούν στη πόλη. Επίσης μπορούν να επισκεφτούν το Ηφαίστειο του Σουσακίου, το Φάρο Σουσακίου & την Διώρυγα της Κορίνθου .

 

 

atnews.gr