Καθάρισε τον αξιόμαχο Άρη και προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 η ΑΕΚ!

Τον τίτλο του φαβορί στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών επιβεβαίωσε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 3-0 (23-25, 23-25, 15-25) του Άρη στο κλειστό του Λουτρακίου.

 

Βέβαια, οι τροπαιούχες τα βρήκαν δύσκολα από τις Θεσσαλονικιές. Τουλάχιστον στα δύο πρώτα σετ, ειδικά στο δεύτερο. Εκεί όπου έλαβε χώρα μεγάλο ντέρμπι, με τον Άρη να προηγείται μάλιστα 22-18. Ωστόσο, η «Ένωση» -με την ώθηση και του κόσμου της που έδωσε δυναμικό «παρών»- έτρεξε ένα εντυπωσιακό 6-0 σερί με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, η οποία ανέλαβε δράση στο σερβίς. Η ΑΕΚ, λοιπόν, πήγε με φόρα στο τρίτο σετ, όπου δεν άφησε το πόδι από το γκάζι.

 

Πλέον, οι «κιτρινόμαυρες» αναμένουν τον αντίπαλό τους στον τελικό της Κυριακής (10/3, 20:15), όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο «αιώνιοι» τίθενται αντιμέτωποι το απόγευμα της Παρασκευής (8/3, 20:00).

 

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του Final 4, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, ενώ το τρόπαιο της διοργάνωσης παρουσιάστηκε με τη φανέλα της από την Εθνική.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ