Κατολίσθηση στο δρόμο Αλεποχωρίου - Σχίνου - Έκλεισε ο δρόμος (Εικόνες)

Με έκτακτη ανακοίνωση, ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΧΙΝΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ "ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ", ενημερώνει ότι ο παραλιακός δρόμος Αλεποχωρίου Σχίνου θα παραμείνει κλειστός, λόγω κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από τις συνεχείς βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ-ΣΧΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΛΟΓΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ. ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφει:

 

«Οι κατολισθήσεις εξ’ αιτίας των τελευταίων βροχοπτώσεων έχουν αυτήν την φορά κάνει ζημιές τέτοιας έκτασης, που υποχρεωτικά ο δρόμος από Αλεποχώρι προς Σχίνο δεν επιδέχεται, όπως γινόταν συνήθως, άμεση παρέμβαση και για τον λόγο αυτό έκλεισε για την κίνηση οποιονδήποτε οχημάτων.
Η λύση που θα δοθεί βρίσκεται στο τέλος των διαδικασιών, αφού η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδότησε με 1.060.000,00 ευρώ το έργο αποκατάστασης ενός τμήματος του δρόμου, ενώ η δημοπράτηση του έργου γίνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου!»

 

Δείτε εικόνες από το σημείο