Καυστικά σχόλια Κραουνάκη για την Κεντροαριστερά – «Το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης»

«Δεν έχω καμία σχέση με την Κεντροαριστερά. Ούτε να τους ξαναδώ. Κανέναν. Ήταν όλοι ανεξαιρέτως χαμηλότεροι των περιστάσεων, μαγαζάκια. Δεν συμμετέχω στα μαγαζάκια. Με κάποιους ανθρώπους είμαστε φίλοι, τη φιλία την σέβομαι. Δεν θα βγω στη… ρούγα να κράξω. Θα τα πω κατ΄ ιδίαν» δήλωσε σε συνέντευξη του στο OPEN ο Σταμάτης Κραουνάκης και εξέφρασε τις ανησυχίες του συνολικά.

 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης υποστήριξε ότι «η λέξη Κεντροαριστερά είναι όπως όταν πας στον ράφτη και σου λέει από ποια μεριά θα βάλουμε την “οικογένεια”. Αν την βάλεις στη μέση σε κόβει ο καβάλος. Θα πας ή από τη μία μεριά ή από την άλλη».

 

«Εγώ είμαι παιδί της Αριστεράς καθαρά. Ο μπαμπάς μου ήταν λίγο Κέντρο. Η τελευταία μας ελπίδα ήταν ο Αλέξης (σ.σ. Τσίπρας). Ο Κασσελάκης μου είναι συμπαθέστατος και μιλάμε. Αλλά δεν ακούνε».

 

«Τον καημένο, τον μεροκαματιάρη τον άνθρωπο κανείς δεν τον λαμβάνει υπόψη του» σχολίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τη δύσκολη καθημερινότητα και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να κινητοποιηθεί η κοινωνία».

 

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ είπε ότι «αυτό το κόμμα θα έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, από τον φλοιό, αν ήταν σοβαρό. Βγήκαν όλα τα φαντάσματα που έχουν φάει τον… άπακο. Οι 7 του ΠΑΣΟΚ είναι η παλιά ταινία «και οι 7 ήταν γαϊδάρες».

 

«Η Κρήτη – επειδή είμαι Κρητικός – έπρεπε αυτή τη στιγμή να τού απαγορεύσει για πάντα την είσοδο στο νησί. Να μην του επιτρέψει να ξαναπατήσει το πόδι του. Οι κοινωνίες των ανθρώπων, τα σπίτια θα σηκώσουν ξανά τον καημό… Όλοι κοιτούν το καρεκλάκι τους και τον μισθό τους», είπε χωρίς να αναφέρει το όνομα του Λευτέρη Αυγενάκη.