Κεφαλονιά: Έβλεπε το 3 ετών παιδί της να πνίγεται και δεν ήξερε μπάνιο για να το βοηθήσει

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κεφαλονιάς από την είδηση ότι ένα αγοράκι, μόλις τριών ετών, εντοπίστηκε νεκρό σε πισίνα πολυτελούς κατοικίας στην Κεφαλονιά.

 

Το τριών ετών παιδί εντόπισε στην πισίνα ο πατέρας του, ο οποίος εργαζόταν στη βίλα. Στη θέα αυτή, ο πατέρας, με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα, μετέφερε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του το παιδί του στο νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, το παιδί ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και πήγε στην πισίνα να παίξει, αλλά δεν ήξερε μπάνιο με αποτέλεσμα να πνιγεί. Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού δεν ήξερε να κολυμπά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει το παιδί της και την ώρα που εκείνο πνιγόταν, το έβλεπε και φώναζε για βοήθεια.

 

Οι γονείς εργάζονταν σε βίλα στην περιοχή Μηνιές της Κεφαλονιάς και είχαν πάρει μαζί τους το παιδί τους. Ο πατέρας προσπάθησε να το βοηθήσει αλλά ήταν μάταιο. Οι γονείς του παιδιού, έχουν συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου και θα παρουσιαστούν στον Εισαγγελέα.