Κεχριές: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του μοιραίου τροχαίου

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε την Δευτέρα 9/5, στις Κεχριές Κορινθίας όταν μία μηχανή μεγάλου κυβισμού παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μία κοπέλα μπροστά στα μάτια του συντρόφου της!

 

 

Αναλυτικότερα στις 18:45 το απόγευμα στο 7χλμ. Ε.Ο Ισθμού – Επιδαύρου, ο 27χρονος που οδηγούσε την μηχανή και κινούνταν με κατεύθυνση από Επίδαυρο προς Ισθμό, παρέσυρε και τραυμάτισε την 27χρονη, η οποία έχει καταγωγή από την Σύρο και είχε βγει για τζόκινγκ μαζί με τον σύντροφό της.

 

 

Όταν  προσπάθησαν να περάσουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου, από δεξιά προς αριστερά ως προς την πορεία της μηχανής, η άτυχη κοπέλα πιθανόν να αιφνιδιάστηκε όταν είδε την μηχανή και έμεινε ακίνητη στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την σκοτώσει ακαριαία.

 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DMnews.gr, στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΟΠΚΕ Κορινθίας που είχαν περάσει μόλις λίγα λεπτά από το σημείο και όταν αντιλήφθηκαν το συμβάν επέστρεψαν και μάλιστα έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην 27χρονη μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ και να την μεταφέρουν στο Γ.Ν Κορίνθου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

 

Ο 27χρονος οδηγός, συνελήφθη και όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του ΤΤ Κορίνθου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης καθώς του είχε αφαιρεθεί τροχαία παράβαση.