Κι όμως αληθινό: Η Iggy Azalea ψάχνει σύντροφο στα social media!

Ποιος είπε ότι οι διάσημοι και... εξωφρενικά πλούσιοι δεν έχουν ανάγκη από αγάπη; Η σταρ της Hip Hop από την Αυστραλία, Iggy Azalea συμπλήρωσε 28 χρόνια ζωής σε τούτο τον κόσμο, αλλά παρά το εντυπωσιακό παρουσιαστικό, αλλά πολύ δε περισσότερο το εκρηκτικό ταπεραμέντο της, δεν έχει βρει ακόμη την αληθινή αγάπη και την αναζητά!

 

 

Η διαφορά με τους... κοινούς θνητούς, έγκειται στον τρόπο που το εκφράζουν οι διάσημοι και πλούσιοι. Η Αυστραλέζα ράπερ επέλεξε ως τρόπο έκφρασης τη... γυμνή αλήθεια!

 

Η 28χρονη πλέον πληθωρική σταρ, ανέβασε σέξι φωτογραφίες της στα social media, προκαλώντας τις... αισθήσεις, αλλά ακόμη περισσότερο, το ενδιαφέρον χιλιάδων ακολούθων της.

 

 

Όπως υποστήριξε η ίδια, «ανεβάζω γυμνές φωτογραφίες μου για να βρω την αληθινή αγάπη». Με βλέμμα που... λιώνει και παγετώνα, η Iggy Azalea προσθέτει πως «έχω ακόμα άδεια τη δεξιά πλευρά του κρεβατιού μου, μέχρι να σε βρω...».

 

Μεγάλη καριέρα, πολλά χρήματα, μία ονειρική ζωή, αλλά με τίμημα την... αληθινή αγάπη, για ένα κορίτσι που θα μπορούσε να έχει όποιον άντρα ήθελε…

 

 

Πηγή: protothema