«Κλεισθένειος» νυχτερινός αγώνας δρόμου Κιάτου

Ένα δύσκολο καλοκαίρι τελειώνει και το αποχαιρετάμε με μια όμορφη αθλητική διοργάνωση.

 

Το ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη» και το γυμναστήριο Altius σας προσκαλoύν στον πρώτο νυχτερινό αγώνα δρόμου στην πανέμορφη παραλία της Πόλης του Κιάτου. Ο «Κλεισθένειος» (προς τιμήν του Σικυώνιου Πολιτικού και Ολυμπιονίκη Κλεισθένη) νυχτερινός αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 στους παραλιακούς δρόμους της πόλης.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τις αποστάσεις των 2, 5, 5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και απολαύσουν την θέα της θάλασσας, ξεκινώντας από την πλατεία του Κιάτου και αφού διασχίσουν όλη την παραλιακή ζώνη να τερματίσουν πάλι στην πλατεία . Οι διαδρομές θα ξεκινήσουν στις 8:00μ.μ.. Μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει η απονομή των βραβείων.

 

Κύριο μέλημα της διοργάνωσης είναι η ασφάλεια όλων, επομένως θα τηρηθούν όλες οι απαραίτητες προυποθέσεις προφύλαξης απέναντι σε ασθένειες του αναπνευστικού (Covid-19).

 

Διοργάνωση ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη», Γυμναστήριο ALTIUS,

Με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου.

 

Τα έσοδα που θα προκύψουν από το κόστος συμμετοχής των συμμετεχόντων και από τις χορηγίες θα διατεθούν μέσω της ΚΕΔΕ (Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος), στους πυρόπληκτους που δοκιμάζονται σε όλη τη χώρα.

 

Για πληροφορίες ΝΠΔΔ “Η Μηκώνη” στο τηλέφωνο 27420 21921 εσωτερικό 3 από τις 09:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.