Κλειστός μέχρι την Δευτέρα 1 Απριλίου ο δρόμος Σχίνος - Αλεποχώρι

Κλειστός μέχρι την Δευτέρα 1 Απριλίου θα μείνει ο δρόμος Σχίνος - Αλεποχώρι, όπως ενημερώνει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, Δημήτρης Λάμπρου, μετά από εντολή που έδωσε το ειδικό κλιμάκιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που έκανε αυτοψία σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου για την προστασία της ανθρώπινης ζωής...

 

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Λάμπρου, "Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί από νωρίς το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γκιολής, ο Δήμαρχο κ. Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Πέρρας με τον Διευθυντή κ. Μακρίδη, ο Αντιδημάρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Κανάκης, η Αστυνομικη διευθυνση Λουτρακιου - Μεγαρων και αντίστοιχα έχουν ενημερωθεί και οι υπηρεσίες του Δήμου Μεγαρέων.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το σημείο που έχει γίνει η κατολίσθηση είναι στην αρμοδιότητα Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και Δήμου Μεγαρέων.

 

Παράλληλα, έχει γίνει αυτοψία απο κλιμάκιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος -  Ενέργειας Ε.Α.Γ.Μ.Ε. και θα γίνει νέα αυτοψία την Δευτέρα 1 Απριλίου.Το φαινόμενο είναι ενεργό και γι αυτό υπάρχει κίνδυνος νέας κατολίσθησης".