Κοινότητα Πισίων: Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από την κακοκαιρία της 29ης Σεπτεμβρίου 2019

Με Δελτίο Τύπου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, Δημήτρης Λάμπρου, γνωστοποιεί την έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η Κοινότητα Πισίων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2019.

 

Αναλυτικά:

 

Στο πλαίσιο αποκατάστασης ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων στην Κοινότητα Πισίων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου, θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους ότι τα έργα ξεκίνησαν.

Την Δευτέρα 30 Μαρτίου, έγινε καθαρισμός των δρόμων και στρώσιμο με γκρέιτερ και οδοστρωτήρα. Την Τρίτη 31 μαρτίου, θα συνεχιστεί στους υπόλοιπους δρόμους που έχουν επιλεγεί.

Επιτέλους κάτι αλλάζει στην Κοινότητά μας. Ήταν καιρός να δούμε να γίνονται κάποια έργα μες στον Σχοίνο.

Πριν λίγες ημέρες μαζί με τον εργολάβο κ. Μήλιο πήγαμε σε όλους τους δρόμους που θέλουν φτιάξιμο και σε τμήματα που επείγουν τεχνικά έργα π.χ. γέφυρες.

Σήμερα έγινε αυτοψία με την παρουσία του Δημάρχου κ. Γκιώνη τον οποίο ευχαριστούμε για την έναρξη των εργασιών, τον Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Μακρίδη, τον εργολάβο κ. Μήλιο και ο κ. Γκίκας Ιωάννης ο οποίος ήταν Πρόεδρος τις προηγούμενες χρονιές και η συμβολή του ήταν σημαντική.

Θέλω να πιστεύω στην καλή διάθεση της Δημοτικής Αρχής ώστε η συνέχεια στον Τόπο μας να είναι αυτή που τις αξίζει και έχει στερηθεί τόσα χρόνια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.