Κόκκινος συναγερμός στο Νοσοκομείο Κορίνθου - Ασθενής θετική στον κορονοϊό

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει από χθες στο Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ηλικιωμένη γυναίκα που ήδη νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική κλινική, φέρεται να βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

 

Όλα ξεκίνησαν στις 8 Αυγούστου, όταν η 86χρονη γυναίκα εισήχθη στο Νοσοκομείο Κορίνθου, με κάταγμα στο ισχύο. Η ηλικιωμένη, επρόκειτο να χειρουργηθεί χθες Τρίτη 11 Αυγούστου και όπως επιβάλλει η εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της χειρουργικής επέμβασης, έκανε τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει ή όχι τον φονικό ιό. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν το μοναδικό test στο οποίο είχε υποβληθεί, όμως τα αποτελέσματα των υπολοίπων test είχαν βγει αρνητικά.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το βράδυ της 8ης Αυγούστου που εισήχθη, η ηλικιωμένη γυναίκα, χρειάστηκε να περάσει από πολλούς χώρους του Νοσοκομείου, όπως π.χ. τα Επείγοντα ή το Ακτινολογικό και φυσικά την Ορθοπεδική κλινική, στην οποία νοσηλευόταν επί 3 ημέρες.

 

Χθες, Τρίτη 11 Αυγούστου, το αποτέλεσμα του test για τον Sars COV-2, φέρεται να βγήκε θετικό και πλέον στο Νοσοκομείο Κορίνθου, έχει σημάνει συναγερμός. Όπως είναι φυσικό, εδώ και αρκετή ώρα, υπάρχει έντονη ανησυχία σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και στους ανθρώπους που νοσηλεύτηκαν αυτές τις ημέρες στην Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Κορίνθου.