Κόλλησαν στο μηδέν

Στο Θώδειο Στάδιο Ολυμπιακός Λουτρακίου και Άγιοι Θεόδωροι έμειναν στο 0-0, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ, σε ένα κλειστό και κακό ποιοτικά παιχνίδι.

 

Οι Άγιοι Θεόδωροι διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι άουτ με 16 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός έφτασε τους 2 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση.

 

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των παικτών και δεν βοήθησε να γίνει καλό παιχνίδι. Οι Άγιοι Θεόδωροι είχαν την κατοχή της μπάλας ωστόσο, βρέθηκαν σε κακή μέρα, επηρεασμένοι και από ορισμένες απουσίες, ήταν ανούσιοι και δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί.

 

Ο Ολυμπιακός έπαιξε κλειστά και λειτούργησε πολύ καλά ανασταλτικά, περιορίζοντας τους κινδύνους για την εστία του. Ελάχιστες ήταν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και το ματς που πήγε στη δύναμη και τις μονομαχίες, ήταν σκληρό σε κάποια διαστήματα.

 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος σε κόρνερ του Βοϊδήλα, ο οποίος στο β’ μέρος είχε και δεύτερο δοκάρι σε χτύπημα φάουλ. Μια ακόμη καλή ευκαιρία για τους Αγίους είχε ο Τσαουσάι, ενώ για τον Ολυμπιακό ένα σουτ του Σταμάτη στο β’ μέρος πέρασε άουτ.

 

Διαιτητής: Βλαντής

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Ελοκρανταμινέμ, Σιδέρης, Μπαχλαβάς, Ντόντος, Μαυρέλης, Γκετσάου, Σταμάτης, Παπαδημητρίου, Οικονομόπουλος (61’ Ρίνας, 85’ λ.τρ. Μπουντούρι), Στρουμπής, Σέγκας Π. (70’ Τσουμάνης)

 

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Τζιούμπας, Τσόγκας, Χασανάι, Δρομπόνης, Φράγκος (65’ Γκοτζιάς), Καρβέλης, Λημνιώτης, Γεωργιάδης, Βοϊδήλας, Τσαουσάι, Βασίλας