Κωνσταντίνος Αλέξιος: Ο γιος του Παύλου ερωτευμένος με την 36χρονη Poppy Delevigne

O μεγάλος γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Κωνσταντίνος Αλέξιος, φαίνεται πως είναι σε σχέση με την Poppy Delevigne, αδερφή του top model και μούσας του οίκου Chanel Cara Delevigne, η οποία είναι 36 ετών και σε διάσταση με τον σύζυγό της.

 

Μάλιστα λόγω της διαφοράς ηλικίας τους, εκείνος είναι 24 ετών, τα tabloids τον χαρακτηρίζουν ως “toy boy”, που σημαίνει “αγόρι παιχνιδάκι” για την 36χρονη ηθοποιό.

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος με τον πατέρα του Παύλο Γλύξμπουργκ και τα αδέλφια του στην πρόσφατη επίσκεψη τους στην Αθήνα για την κηδεία του παππού του.

 

 

Η Poppy Delevigne, αδερφή του top model και μούσας του οίκου Chanel Cara Delevigne

 

 

O μεγάλος γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Κωνσταντίνος Αλέξιος

 

 

Σύμφωνα με τη Daily Mail λοιπόν το ζευγάρι αδιαφορεί για τους χαρακτηρισμούς και δεν κρύβει τον έρωτά του και κυκλοφορεί χέρι-χέρι στους δρόμους του Δυτικού Λονδίνου.

 

«Φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί», τόνισε αυτόπτης μάρτυρας στη Daily Mail.

 

Ο 24χρονος είναι βαφτισιμιός του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και σύμφωνα με πληροφορίες, την οικογένειά του και την οικογένεια της Poppy Delevigne τη συνδέει μακρόχρονη φιλία η οποία κρατάει από πάρα πολύ παλιά, όταν ο αείμνηστος Πρίγκιπας Φίλιππος, είχε απαθανατιστεί να κάνει ηλιοθεραπεία με τη γιαγιά των αδερφών Delevigne 10 χρόνια πριν παντρευτεί τη βασίλισσα Ελισάβετ.

 

 

 

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Ντελεβίν εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Τζέιμς Κουκ, αλλά το ζευγάρι είναι σε διάσταση και πως ο Κουκ έχει παραιτηθεί από διευθυντής της εταιρείας τους, Poppy Delevingne Limited. Σημειώνεται πως κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στον υποτιθέμενο χωρισμό τους.