Κόντρα Δρίτσα - Πρωτονοτάριου: "Θα φάτε μήνυση με αυτά που είπατε"

Ανέβηκαν οι τόνοι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Αλκιβιάδη Δρίτσα.

 

Όπως ισχυρίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος της Επιλογής Ευθύνης, η αφαλάτωση των Ισθμίων δεν φυλάσσεται, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στην περιοχή.

 

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ - Αγ.Θ., Δημήτρης Πρωτονοτάριος, ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά, "στο σημείο υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν το χώρο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας".

 

Στη συνέχεια, ο Αλκιβιάδης Δρίτσας, αποκάλυψε ότι ο κ. Μαστραντωνάκης του είπε ότι ο χώρος δεν φυλάσσεται, κάτι που προκάλεσε την οργή του Δημήτρη Πρωτονοτάριου, ο οποίος τόνισε κατηγορηματικά ότι "ο κ. Μαστραντωνάκης σας είπε ψέματα και αν το είπε αυτό δεν ξέρει τι του γίνεται", ενώ συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, ανέφερε ότι "είπατε ότι κόψατε καλώδια και "κάνατε κακό" στην αφαλάτωση. Αύριο, ο Νομικός Σύμβουλος της εταιρείας μας, θα σας κάνει μήνυση για αυτά που είπατε και θα απευθυνθείτε στο δικαστήριο. Δεν επιτρέπεται από Δημοτικό Σύμβουλο να πει ότι πήγα σε ιδιοκτησία της ΔΕΥΑΛ και έκοψα τα καλώδια για να διαπιστώσω αν λειτουργούν οι κάμερες".

 

Σημειώνεται ότι μετά από προτροπή της Προέδρου, ο Άλκης Δρίτσας ζήτησε συγγνώμη και συναίνεσε ώστε να μην γραφτεί στα πρακτικά η καταγγελία του, ενώ ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος ζήτησε συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό "ψεύτης" προς τον κ. Μαστραντωνάκη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ