«ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  προετοιμάζει την μεγάλη Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» , τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:30 στην Κόρινθο, στο χώρο του λιμένος Κορίνθου. Μετά τα εγκαίνια της έκθεσης θα ακολουθήσει δεξίωση στον εκθεσιακό χώρο.

Η Έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών της Περιφέρειάς μας.

 

Θέτοντας και πάλι υψηλούς στόχους ποιότητας, πληρότητας και επισκεψιμότητας του εκθεσιακού χώρου, η Εκθεσιακή Δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο από 15 έως 18 Ιουνίου 2023, διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου μας, τελεί δε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ), που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της.

 

Κατά την διάρκεια της Εκθεσιακής Δραστηριότητας θα δοθεί η ευκαιρία σε συμμετέχοντες και επισκέπτες, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Οι στόχοι της έκθεσης είναι:

 

  1. Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας στη Πελοπόννησο
  2. Η προώθηση των προϊόντων σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό
  3. Η τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών
  4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών
  5. Η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της Περιφέρειάς μας, με στόχο την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών

Το Επιμελητήριο φιλοδοξεί η Εκθεσιακή αυτή Δραστηριότητα να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Πελοποννήσου και την Κορινθία.