Κορινθία: Το σημείο που συνελήφθη ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που βίασε τη 12χρονη

Στα χέρια των Αρχών έπεσε ο 43χρονος φερόμενος βιαστής της 12χρονης στον Κολωνό, εχθές αργά το βράδυ έπειτα από τρεις ολόκληρες ημέρες ανθρωποκυνηγητού στην Κόρινθο.

 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής είχαν πληροφορίες ότι ο άνδρας που είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και τα στοιχεία δείχνουν ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη τρείς φορές έναντι χρηματικού ποσού, διατηρούσε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου από όπου είναι η καταγωγή του… αλλά μόνο τον τελευταίο χρόνο έμενε εκεί και πηγαινοερχόταν στον Πειραιά καθημερινά, καθώς δούλευε ως ηλεκτρολόγος σε καράβια.

 

Στήθηκε επιχείρηση με το όνομα «Κωδικός Ανδρέας», καθώς αυτό είναι το μικρό όνομα του 43χρονου και τον εντόπισαν να περιφέρεται στην παραλία του Περιγιαλιού όπου του πέρασαν χειροπέδες. Στη συνέχεια, από έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί στο σπίτι του, εντόπισαν τέσσερα laptop , δύο tablet, πέντε εξωτερικούς δίσκους, τρία CD, ένα USB, δύο φωτογραφικές μηχανές, δύο κάρτες μνήμης, μία δισκέτα και πέντε κινητά τηλέφωνα.

 

Υπενθυμίζεται ότι 0 43χρονος, το προηγούμενο διάστημα είχε είχε πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και είχε καταθέσει πως συνομιλούσε με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών δεν είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της. Η 12χρονη όμως τον αναγνώρισε και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι…

 

Το πρωί οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Ευελπίδων, συνοδεία του δικηγόρου του και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα για το πως απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και πότε συναντήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες μαζί της, στην περιοχή των Σεπολίων.

 

 

dmnews.gr