Κορινθία: Συνέλαβαν ληστή και εξιχνίασαν διαρρήξεις... τετραετίας!

Οι αστυνομικοί, ταυτοποίησαν τον 30χρονο ως δράστη εννέα κλοπών που είχαν γίνει στην Κορινθία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία από τις 8 Οκτωβρίου του... 2014 (!) ως τις 21 Ιανουαρίου φέτος! 

 

 

 

“Ξεψάχνισαν” για τα καλά οι αστυνομικοί του τμήματος Σικυωνίων τον 30χρονο Έλληνα κακοποιό που συνέλαβαν την περασμένη Κυριακή βάσει εντάλματος για ληστεία που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Ναυπλίου και κατάφεραν να εξιχνιάσουν μια σειρά κλοπών που είχε διαπράξει τα τελευταία... τέσσερα χρόνια στη μισή Πελοπόννησο!

Από τα στοιχεία που αξιοποίησαν οι αστυνομικοί, ταυτοποίησαν τον 30χρονο ως δράστη εννέα κλοπών που είχαν γίνει στην Κορινθία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία από τις 8 Οκτωβρίου του... 2014 (!) ως τις 21 Ιανουαρίου φέτος! Ο δράστης είχε διαρρήξει δύο καταστήματα στο Κιάτο και το Ξυλόκαστρο, είχε κλέψει δυο οχήματα από τη Νεμέα και μια κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνη, είχε “αδειάσει” ένα εργοτάξιο στη Σπάρτη και είχε παραβιάσει τέσσερα γραφεία δημόσιας υπηρεσίας στα Φιλιατρά! Η σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Ωστόσο, ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές, πράγμα που θεωρείται βέβαιο λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που έχει μεσολαβήσει.

 

protothema.gr