Κόρινθος: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Ζώγκος

Σάρκα και οστά πήρε η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, που ήθελε το δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κορινθίων, Ανδρέα Ζώγκο να αποχωρεί από την “Πορεία Ευθύνης” του Αλέκου Πνευματικού.

 

Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, ανακοίνωσε την απόφασή του με επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Ζώγκος είχε ψηφισθεί με ευρύτατη πλειοψηφία, ως αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχές Σεπτεμβρίου.

 

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Κυριακή

 

Με αφορμή την παραίτηση του Ανδρέα Ζώγκου και προκειμένου να καλυφθεί η θέση του αντιπροέδρου, ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος της πλειοψηφούσας παράταξης “Συμμαχία Πολιτών”, Σπύρος Ζαχαριάς, καλεί τους εκλεγμένους συμβούλους της Κορίνθου, σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

 

Το δημοτικό συμβούλιο -που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (26 Ιανουαρίου) στις 6 το απόγευμα.

 

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο χάρτης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων, καταγράφεται ως εξής:

 

- 8 συμβούλους η Συμμαχία Πολιτών (Νανόπουλος)

- 8 συμβούλους η Πνοή Δημιουργίας (Σταυρέλης),

- 7 συμβούλους η Πορεία Ευθύνης (Πνευματικός),

- 5 η Δύναμη Εξέλιξης (Καλλίρης)

- από έναν για τις άλλες παρατάξεις (Γκεζερλής, Τιμ. Πιέτρης, Τζέκου, Ασημακόπουλος)

- Ανδρέας Ζώγκος (ανεξάρτητος)Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.