Κόρινθος: Αστυνομικοί έσωσαν 3χρονο αγοράκι - Έστησαν σε χρόνο ρεκόρ "γέφυρα σωτηρίας"

Αστυνομικοί του Τμήματος Βέλου – Βόχας, έστησαν γέφυρα σωτηρίας για την άμεση και ασφαλή μεταφορά ενός 3χρονου παιδιού. Η επείγουσα κινητοποίηση για τη διακομιδή του παιδιού πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της αστυνομίας, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023...

 

Το αγοράκι χρειάστηκε να πάει εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη, με τους γονείς του παιδιού να ενημερώνουν το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για να συνδράμουν στο περιστατικό.

Άμεσα, το πλήρωμα του περιπολικού συνόδευσε με ασφάλεια και σε χρόνο ρεκόρ το 3χρονο παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί οι γιατροί του παρείχαν περίθαλψη και πλέον το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

 

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, οι γονείς εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους αστυνομικούς προσφέροντάς τους ένα κουτί γλυκά.

 

Μια ακόμη πράξη ανθρωπιάς από τους αστυνομικούς, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τις αντίξοες συνθήκες εργασίας, παραμένουν πιστοί στο καθήκον τους, προσφέροντας ασφάλεια στους πολίτες.