Κόρινθος: Έκοψε την πίτα της η «Πνοή Δημιουργίας»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χθες το βράδυ η δημοτική παράταξη «Πνοή Δημιουργίας» που με επικεφαλής τον Νίκο Σταυρέλη διεκδικεί τον Δήμο Κορινθίων.

 

 

Συγκεκριμένα αναφέρεται σε ανάρτηση στη σελίδα της παράταξης σε δημοφιλές μέσo κοινωνικής δικτύωσης:

 

 

 "Το βράδυ της Τετάρτης 13/02/2019, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες, πλήθος συμπολιτών μας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδυασμού μας ‘’Πνοή Δημιουργίας’’.

 

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα και σε πολύ ευχάριστο κλίμα τόσο ο επικεφαλής του συνδυασμού και Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, όσο και οι έως σήμερα ανακοινωθέντες υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αντάλλαξαν με τους παρευρισκόμενους ευχές για μία δημιουργική χρονιά και έδωσαν την υπόσχεση για επιτυχία του συνδυασμού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Νίκος Σταυρέλης, αφού ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρισκόμενους, σημείωσε ότι ‘’είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που έχουμε όραμα και που αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις’’.

 

 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ‘’η σελίδα γύρισε και πλέον κοιτάμε μπροστά, με σχέδιο και δουλειά μπορούμε να εξελίξουμε και να αναπτύξουμε το Δήμο Κορινθίων, για το καλό όλων των δημοτών’’.

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας, καπέλο και εσωτερικός χώρος

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κουστούμι

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

 

 

 

Video: moriasnews.gr