Κόρινθος: Ένα εξάχρονο αγοράκι ζητά τη βοήθειά μας για να μην χάσει την όρασή του

Από μία σπάνια πάθηση των ματιών για την παιδική ηλικία πάσχει ο μικρός Χρυσοβαλάντης Καβραλίδης από την Κόρινθο, που κινδυνεύει να χάσει την όρασή του...

 

Πρόκειται για το συγγενές γλαύκωμα, μια πάθηση που μπορεί να οδηγήσει στην τύφλωση, αν δεν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί εγκαίρως. Η οικογένεια του παιδιού έχει ήδη απευθυνθεί σε ιδιωτική κλινική, προκειμένου να δοθεί άμεσα η απαιτούμενη θεραπεία στον μικρό, όμως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και για τον σκοπό αυτό ζητά τη βοήθεια όλων μας, μέσα από τη συνδρομή του σωματείου «Παιδική Χαρά».

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου, «ο 6χρονος Χρυσοβαλάντης Καβραλίδης από την Κόρινθο κινδυνεύει να τυφλωθεί! Πάσχει από συγγενές γλαύκωμα και χρειάζεται τη βοήθεια μας!

 

Αναλυτικά:

 

“Ο 6ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙ! ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΣ ΓΛΑΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!

 

Τί είναι το Συγγενές Γλαύκωμα; Είναι μια σπάνια πάθηση στην παιδική ηλικία. Εάν δεν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί έγκαιρα, οδηγεί στην τύφλωση.Αυτή την στιγμή οι συντηρητικές θεραπείες δεν έχουν αποτέλεσμα και έτσι η επέμβαση είναι μονόδρομος για να σωθεί η όραση του μικρούλη!

 

Η σοβαρότητα της πάθησης αυτής δεν επιτρέπει καθυστερήσεις γι’ αυτό δεν πρέπει να χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος … Στα δημόσια νοσοκομεία υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής για τα χειρουργεία, γι’ αυτό οι γονείς έχουν απευθυνθεί ήδη σε ιδιωτική κλινική για να προλάβουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα ματάκια του παιδιού τους. Η οικογένεια όμως αδυνατεί να καλύψει το κόστος για την επέμβαση και την νοσηλεία του μικρού , γι’ αυτό απευθύνει έκκληση αγωνίας ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα και ο Χρυσοβαλάντης να εγχειριστεί άμεσα!

 

Ένα μικρό παιδάκι με όλη την ζωή μπροστά του απειλείται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στο σκοτάδιαν δεν δράσουμε όλοι μαζί για να το σώσουμε!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!! ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ !!!”

 

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον Χρυσοβαλάντη να μην χάσει το φως του, μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς”: