Κόρινθος: H ανατριχιαστική ανάρτηση στο facebook του 43χρονου βιαστή της 12χρονης

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 43χρονο από την Κόρινθο...

 

Ο ηλεκτρολόγος με τα αρχικά Α.Μ., δεν φαίνεται ιδιαίτερα ενεργός στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, καθώς τόσο στο προφίλ του στο Facebook όσο και σε αυτό στο Instagram, δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό φίλων. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει κυκλοφορήσει μόνο μία φωτογραφία του στα Μέσα, αφού πρόκειται για τη φωτογραφία του προφίλ του και στα δύο Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μάλιστα, ο 43χρονος δεν έχει ανεβάσει καμία φωτογραφία ούτε καν από την οικογένειά του, λες και ζει μόνος του.

 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής είχαν πληροφορίες ότι ο άνδρας που είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και τα στοιχεία δείχνουν ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη τρείς φορές έναντι χρηματικού ποσού, διατηρούσε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου από όπου είναι η καταγωγή του… αλλά μόνο τον τελευταίο χρόνο έμενε εκεί και πηγαινοερχόταν στον Πειραιά καθημερινά, καθώς δούλευε ως ηλεκτρολόγος σε καράβια.

 

Στήθηκε επιχείρηση με το όνομα «Κωδικός Ανδρέας», καθώς αυτό είναι το μικρό όνομα του 43χρονου και τον εντόπισαν να περιφέρεται στην παραλία του Περιγιαλιού όπου του πέρασαν χειροπέδες. Στη συνέχεια, από έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί στο σπίτι του, εντόπισαν τέσσερα laptop , δύο tablet, πέντε εξωτερικούς δίσκους, τρία CD, ένα USB, δύο φωτογραφικές μηχανές, δύο κάρτες μνήμης, μία δισκέτα και πέντε κινητά τηλέφωνα.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος, το προηγούμενο διάστημα είχε είχε πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και είχε καταθέσει πως συνομιλούσε με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, όμως δεν είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της. Η 12χρονη όμως τον αναγνώρισε και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι…

 

Μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, προκαλεί σίγουρα ανατριχίλα αν αναλογιστεί κανείς τις αποτρόπαιες πράξεις που έκανε στο 12χρονο κορίτσι.