Κόρινθος: Μετωπική... διανομέων - Στο Νοσοκομείο Κορίνθου ο ένας!

Τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενα δύο μηχανάκια καταστημάτων που κάνουν delivery, έγινε το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιουνίου στην Κόρινθο, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Εθνικής Αντιστάσεως .

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 28άχρονος οδηγός του ενός δίτροχου, προσπάθησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα αλλά για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο μηχανάκι που οδηγούσε 23άχρονος επίσης διανομέας.

 

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν και οι δύο εμπλεκόμενοι. Ο 23άχρονος, έφερε επιφανειακά τραύματα, 28άχρονος, όμως, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κάταγμα πλευρών. Και οι δύο οδηγοί, είναι από την Κόρινθο.

 

Ο 23άχρονος διανομέας μάλιστα, εργάζεται σε κατάστημα εστίασης που άνοιξε πρόσφατα στην Κόρινθο, ενώ κατάστημα με την ίδια επωνυμία δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια και στο Λουτράκι.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο με πάνω από μισή ώρα καθυστέρηση...!