Κόρινθος: "Μου έσωσαν τη ζωή. Είναι άγγελοι"

Ευχαριστήρια επιστολή προς τα ΜΜΕ Κορινθίας, απέστειλε ο κ. Σαρακοστίδης Στέφανος, προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους ναυαγοσώστες Καρσιώτη Παναγιώτη, Κόλλια Ρωξάνη και Κόλλια Γιώργο, που την Παρασκευή 23/9 του "έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στην παραλία Καλάμια.

 

Αναλυτικά:

 

Ευχαριστώ θερμά τους ναυαγοσώστες της παραλίας Καλάμια στην Κόρινθο, Καρσιώτη Παναγιώτη, επόπτη ναυαγοσωστών, Κόλλια Ρωξάνη, ναυαγοσώστη και Κόλλια Γιώργο, εκπαιδευόμενο ναυαγοσώστη, για τη βοήθειά τους.

 

Την Παρασκευή το μεσημέρι 23/9 είδαν ότι θα πνιγόμουν ενώ κολυμπούσα και με έβγαλαν έξω από τη θάλασσα. Κατόπιν πήραν τους παλμούς μου, μέτρησαν το οξυγόνο μου και μου έβαλαν φιάλη οξυγόνου, μέτρησαν το ζάχαρό μου, κάλεσαν ασθενοφόρο όντας συνεχώς δίπλα μου.

 

Κυριολεκτικά μου έδωσαν τη ζωή.

 

Τα παιδιά αυτά έχουν ήθος και πραγματικό ενδιαφέρον για τους λουόμενους. Επειδή κολυμπώ συχνά, πάντα με πρόσεχαν λόγω προβλημάτων της υγείας μου.

 

Είναι οι άγγελοι της παραλίας Καλάμια!

 

Οφείλω να συγχαρώ και τους αξιωματικούς του Λιμενικού Κορίνθου για τον επαγγελματισμό τους, καθώς προσήλθαν στο νοσοκομείο για να πληροφορηθούν άμεσα για το περιστατικό και να κρατήσουν τα στοιχεία μου.

 

Σαρακοστίδης Στέφανος