Κόρινθος: Συνελήφθη 66χρονος για απάτη και πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες (8.3.2019) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 66χρονος ημεδαπός για απάτη και πλαστογραφία.

 

 

Ειδικότερα, χθες (8.3.2019) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, ο 66χρονος εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος συλλόγου ατόμων με προβλήματα όρασης και ακρωτηριασμού και χρησιμοποιώντας πλαστό μπλοκ διπλότυπων αποδείξεων, απέσπασε από ημεδαπό, με το πρόσχημα της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, χρήματα.

 

 

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 66χρονο, ενώ στην κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν τρία (3) πλαστά μπλοκ διπλότυπων αποδείξεων, με την επωνυμία του εν λόγω συλλόγου, καθώς και μία (1) σφραγίδα του ιδίου συλλόγου.

 

 

Στο πλαίσιο της περαιτέρω προανάκρισης που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 7.12.2017 έως την 23.12.2018, είχε αποσπάσει με το ίδιο πρόσχημα σε πέντε (5) ακόμη περιπτώσεις, από τον προαναφερόμενο παθόντα, χρήματα.