Κόρινθος: Τέσσερις νέους υποψήφιους με την “Πνοή Δημιουργίας” ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης

Ο Νίκος Σταυρέλης  προχώρησε στην ανακοίνωση τεσσάρων ακόμα υποψηφίων που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο της στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

Πρόκειται για τους:
 

%CE%A0%CE%9D%CE%9F%CE%97-%CE%9C%CE%95%CE%9B%CE%91

 

ΔΗΜΑ-ΜΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – Γεννήθηκε στο Τορόντο Καναδά. Τα τελευταία 25 χρόνια ζει μόνιμα στην Κλένια με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Χαράλαμπο Δήμα με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, τον Αντώνη και την Ελένη. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών. Για πολλά χρόνια ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλένιας «Αγ. Παντελεήμων». Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια με το συνδυασμό μας Πνοή Δημιουργίας στην Τενέα και η συμβολή της ήταν καθοριστική για την πρωτιά της παράταξης στη Κλένια.
 

Η Κατερίνα Δήμα - Μελά θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Τενέας Δήμου Κορινθίων.

 

%CE%A0%CE%9D%CE%9F%CE%97-%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3

 

ΚΑΛΚΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Είναι ηλικίας 30 ετών. Γεννημένος και κάτοικος Κορίνθου στην περιοχή Καλλιθέας Μπαθαρίστρας. Μηχανικός αυτοματιστής με master στα προηγμένα συστήματα ελέγχου και ρομποτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιωτικός υπάλληλος στη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ. Μέλος του συλλόγου μηχανικών αυτοματιστών. Εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Κορίνθου με το συνδυασμό Πνοή Δημιουργίας στις εκλογές του 2019.

 

Ο Γιάννης Καλκανάς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

 

%CE%A0%CE%9D%CE%9F%CE%97-%CE%A4%CE%A3%CE%A9%CE%A1%CE%97%CE%A3

 

ΤΣΩΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – Προέρχεται από μία από τις παλαιότερες οικογένειες της Κορίνθου και είναι γιός του Αθανασίου Τσώρη. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. και τα τελευταία 20 έτη εργάζεται στη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ. Έχει διατελέσει επανειλημμένα μέλος της διοίκησης του σωματείου της Μότορ Όιλ καθώς και μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος ως γραμματέας τύπου και δημοσίων σχέσεων. Πρώτη φορά ασχολείται με αυτοδιοικητικές εκλογές.
 

Ο Παντελής Τσώρης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

 

%CE%A0%CE%9D%CE%9F%CE%97-%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3

 

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Γεννήθηκε το 1989 στον Άγιο Βασίλειο. Τα τελευταία 15 χρόνια ζει στα Αθίκια με τη σύζυγό του Ζωή Σενή με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Κωνσταντίνα και τη Γεωργία. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής σε αρκετά σωματεία μεταξύ των οποίων στον Άγιο Βασίλειο, τον Κύψελο και το Σολομό. Πρώτη φορά θα είναι υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Ο Δημήτρης Κατσιγιάννης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Αθικίων.