Κόρινθος: Τους επιτέθηκε με δρεπάνι έξω από γήπεδο ποδοσφαίρου

Συμπλοκή η οποία λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (9/9) στο πάρκινγκ του Δημοτικού Γηπέδου Γαλατακίου Κορινθίας.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα συνέβησαν όταν τρεις άνδρες από την Αλβανία (ο ένας είχε μαζί και τα παιδιά του) πήγαν στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα της Β’ Κατηγορίας Τοπικού Πρωταθλήματος.

 

Με το που έφθασαν στο πάρκινγκ του γηπέδου, έτερος θεατής, επίσης με καταγωγή από την Αλβανία, τους πλησίασε και, απρόκλητα, άρχισε να τον βρίζει άσχημα, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στους δύο από τους τρεις άνδρες και άρχισε να τους χτυπά με τα χέρια του.

 

Η επίθεση όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ακολούθως ο δράστης πήρε ένα δρεπάνι από ένα σταθμευμένο όχημα και τους επιτέθηκε και πάλι, τραυματίζοντάς τους ελαφρά. Τελικά, με την επέμβαση και των άλλων θεατών ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για έναν 64χρονο, ο οποίος, έπειτα από αναζητήσεις, εντοπίστηκε και συνελήφθη.