Κορονοϊός: Δωρεά ένα εκατ. ευρώ από Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο κορονοϊός έχει φέρει προβλήματα σε όλο τον κόσμο, έτσι και στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα βγάζει και το κοινωνικό πρόσωπο όλων. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν δωρεά 1 εκατομμμύριο ευρώ.

 

Για την καλύτερη αντιμετώπιση του κορονοϊού από τη χώρα μας και συγκεκριμένα θα δοθούν για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας:

 

«Δωρεά Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου 1.000.000 Ευρώ για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

 

Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).

 

Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

 

Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ».

 

sportime.gr