Κορονοϊός: Η κατάσταση στο νοσοκομείο Κορίνθου - Οι διασωληνωμένοι, τα επιβεβαιωμένα και τα ύποπτα κρούσματα!

Σήμερα Κυριακή 13/12 693 ήταν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στην Ελλάδα, 3 από τα οποία ήταν στην Κορινθία και 8 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365, στον 4ο οροφο του Νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύονται 2 κρούσματα τα οποία είναι θετικά στον κορονοϊό.

 

Επίσης 4 άτομα είναι διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, κρίθηκε από το ιατρικό προσωπικό οτι πρέπει να διασωληνωθεί και μια 74χρονη γυναίκα, η οποια εκτός από κορονοϊό, έχει και πολλά υποκείμενα νοσήματα με το σοβαρότερο να είναι η χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια.

 

Στον 3ο όροφο του νοσοκομείου, νοσηλεύεται άτομο με καταγωγή από την Κορινθία, το οποιο θεωρείται ως ύποπτο κρούσμα και το οποίο αναμένει το αποτέλεσμα του test που πραγματοποίησε σήμερα.

 

Πάντως, σύμφωνα με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, υπάρχει μία ύφεση κρουσμάτων, η Κορινθία φαίνεται να κερδίζει σταδιακά το στοιχημα με τον θανατηφόρο ιό.

 

Όλοι μιλούν για βελτιωμένη εικόνα, όμως τονίζουν παράλληλα οτι δεν πρέπει ο κόσμος να εφησυχάζεται και ειναι υποχρέωση όλων να τηρούν τα μέτρα, τις αποστάσεις και γενικώς τις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών.