Κώστας Λογοθέτης: Γκιώνης και Πρωτοπαππά -δύο καρμπόν υποψηφιότητες- φοβούνται το debate (video)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός "Με τους Πολίτες Μπροστά" επισημαίνει την άρνηση των Γκιώνη και Πρωτοπαππά να αποδεχτούν την πρόταση του Κώστα Λογοθέτη για debate μεταξύ όλων των υποψηφίων δημάρχων. «Απαξιώνουν τους πολίτες, απαξιώνουν τη δημοκρατία, απαξιώνουν το διάλογο. Τους βολεύουν οι μονόλογοι και τους εξυπηρετούν οι προεκλογικές φιέστες» τονίζεται μεταξύ άλλων.

 

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση και δείτε το video με τις δηλώσεις του Κώστα Λογοθέτη:

                                               

 

                                                                        

«Γκιώνης και Πρωτοπαππά καρμπόν υποψηφιότητες. Υπό το καθεστώς του φόβου,  γυρίζουν τις πλάτες στους πολίτες και στο debate»

  

 

Ο κ. Γκιώνης και η κ. Πρωτοπαππά, με την άρνησή τους να συμμετάσχουν στην πρότασή μας για διεξαγωγή ενός δημόσιου πολιτικού διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων, επιβεβαιώνουν τρεις αναμφισβήτητες αλήθειες.

 

 

Η πρώτη: Απαξιώνουν τους πολίτες, απαξιώνουν τη δημοκρατία, απαξιώνουν το διάλογο. Τους βολεύουν οι μονόλογοι και τους εξυπηρετούν οι προεκλογικές φιέστες.

 

 

H δεύτερη: Φοβούνται να σταθούν με ανοιχτά χαρτιά πάνω στο τραπέζι, φοβούνται να δοκιμασθούν τα πεπραγμένα τους, φοβούνται να συγκριθούν οι προτάσεις τους και οι προγραμματικές τους δεσμεύσεις. Φοβούνται τελικά τον ενημερωμένο πολίτη.

 

 

H τρίτη: Είναι φτιαγμένοι από τα ίδια υλικά, πολιτεύονται με τον ίδιο τρόπο, αποφεύγουν τα ίδια πράγματα, φοβούνται εξίσου τους πολίτες και το διάλογο και τελικά, όπως ταυτίζονταν τόσο χρόνια στη διοίκηση, έτσι ταυτίζονται και σήμερα.

 

 

Το συμπέρασμά βγαίνει αβίαστα: Πρόκειται για δύο υποψηφιότητες καρμπόν!

 

 

Ο δε κ. Γκιώνης έκανε και το λάθος να απαντήσει στην πρότασή μας, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, τονίζοντας ότι δεν έχει χρόνο (!) να αναλωθεί σε ατέλειωτες συζητήσεις εντυπωσιασμού (!!!).

 

 

Επειδή κύριε Γκιώνη τα γραπτά μένουν και ανασύρονται για να αποδεικνύουν την ασυνέπεια, τις κωλοτούμπες και τα ψέματα, να σας υπενθυμίσουμε εμείς τι λέγατε το 2014 για το debate:

«Σεβόμαστε  απολύτως τη διαφάνεια, τις δημοκρατικές διαδικασίες και το διάλογο. Αυτά προάγουν το αίσθημα ευθύνης του καθενός μας και προσδιορίζουν τη συμμετοχή στα κοινά, καθορίζουν την ποιότητα της δημοκρατικής λειτουργίας. Είναι σαφές ότι θα είμαστε παρόντες σε ένα δημόσιο πολιτικό διάλογο».

 

 

Οι κρίσεις ανήκουν στους πολίτες που είναι σαφές ότι διαθέτουν και μνήμη και αίσθημα ευθύνης και απαίτηση για διαφάνεια, δημοκρατία και διάλογο.

 

 

Στο μόνο που έχει δίκιο ο κ. Γκιώνης είναι ότι δεν έχει χρόνο. Του απομένουν μόλις 13 μέρες…

 

 

 

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
5 + 8 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.