Κώστας Λογοθέτης: Η ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Λουτράκι (video)

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Λουτράκι, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαΐου, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Με τους Πολίτες Μπροστά» και υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης...

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, στην ομιλία του, τόνισε ότι «Με τους Πολίτες Μπροστά» μπορεί και θα κάνει την αλλαγή που χρειάζεται ώστε οι δημότες να ανακτήσουν την χαμένη πίστη τους, με μια δημοτική αρχή που θα τους σέβεται και θα τους υπηρετεί. «Είμαστε έτοιμοι, να διοικήσουμε ξανά το δήμο και να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά, την ποιότητα ζωής των
πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος στην ομιλία του.

 

«Σήμερα, πέντε χρόνια μετά από τη θητεία μίας καταστροφικής δημοτικής αρχής, έχουμε εντοπίσει τον εχθρό μας, ο οποίος έχει συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο: Λέγεται απραξία και αναβλητικότητα. Σε αυτές τις εκλογές, σε αυτή τη μάχη που όλοι μαζί δίνουμε για να κάνουμε τη διαφορά για το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, δεν χωράνε σκιές και φαντάσματα! Δεν χωρά η διαρκής εσωστρέφεια! Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με την ηθική μας, με τις καθαρές επιλογές μας και τη νοημοσύνη τόσο τη δική μας, όσο και των πολιτών του Δήμου», τόνισε, ανεβάζοντας τους τόνους ο Κώστας Λογοθέτης.

 

Αναφερόμενος στο Debate που ο ίδιος πρότεινε και δεν έγινε ποτέ, αφού ευχαρίστησε όσους υποψηφίους δημάρχους απάντησαν θετικά στο κάλεσμά του, τόνισε ότι "η απόφαση Γκιώνη και Πρωτοπαππά να μην αποδεχθούν το debate και να κρυφτούν από τους ίδιους τους πολίτες αποκαλύπτει ότι και οι δυο είναι φτιαγμένοι από τα ίδια υλικά, πολιτεύονται με τον ίδιο τρόπο, φοβούνται εξίσου τους πολίτες και τον διάλογο. Όπως ταυτίζονται τόσα χρόνια στη Διοίκηση, έτσι ταυτίζονται και σήμερα. Δυο υποψηφιότητες καρμπόν".

 

«Στις 26 Μαΐου κάνουμε την ανατροπή. Στις 26 Μαΐου γυρίζουμε τη σελίδα Με τους Πολίτες Μπροστά», ανέφερε κλείνοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, λαμβάνοντας θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

 

 

 

 

Δείτε στο video που ακολουθεί ολόκληρη την ομιλία του Κώστα Λογοθέτη στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Λουτράκι: