Κώστας Λογοθέτης: "Τι σημασία έχει ποιός θα είναι ο επενδυτής κύριε Γκιώνη; Αν δεν βρούμε επενδυτή τι θα κάνετε;"

Για άλλη μια φορά, στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, υπήρξε διακοπή 5 λεπτών προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

 

Την ώρα της τοποθέτησης του επικεφαλής της παράταξης Με τους πολίτες μπροστά, Κώστα Λογοθέτη, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σωτήρης Πέρρας τον κατηγόρησε ότι "αερολογεί και κάνει εφέ μπροστά στις κάμερες".

 

Ο Κώστας Λογοθέτης, ζήτησε να προστατευθεί από τον πρόεδρο και στη συνέχεια του είπε ότι "αν δεν μπορείτε να με προστατέψετε διαλύστε το". Η κουβέντα αυτή, έφερε τη διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Όσον αφορά στην τοποθέτησή του, ο Κώστας Λογοθέτης, στάθηκε στη μη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής. "Θεωρώ απαράδεκτο, να μην έχουμε καμία ενημέρωση από όσα γίνονται στη Κοινοπραξία. Δεν γνωρίζουμε ότι έχει γίνει συζήτηση σοτ διαχειριστικό συμβούλιο την 1η Φεβρουαρίου με θέμα ανώνυμη εταιρία. Δεν γνωρίζουμε ότι έχει δοθεί σε εταιρία να ψάξει το μετασχηματισμό της Ομόρρυθμης εταιρίας σε Ανώνυμη από την πλευρά της Τουριστικής".

 

Τέλος, στάθηκε στις δύο τοποθετήσεις (πρώτα του προεδρεύοντα της Club Hotel, Νίκου Ρεμαντά και στη συνέχεια του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη) τονίζοντας ότι ακούστηκαν για το ίδιο θέμα δύο διαφορετικές απόψεις. Και αναφερόμενος στο Δήμαρχο, είπε ότι "Όπως είπατε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιός θα είναι ο επενδυτής. Αν δεν βρεθεί ο επενδυτής, δεν θα γίνει η μετατροπή σε Α.Ε. Και αλήθεια, εμάς τι μας νοιάζει το ποιός θα είναι ο επενδυτής;"

 

Δείτε το video: