Κωστής Ζερβός: "Δεν λάβαμε καμία απάντηση για την πρόταση μας να κάνουμε Debate"

Debate στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων εν όψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, είχε ζητήσει με επιστολή του στις 11 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Κωστής Ζερβός.

 

Ωστόσο, σε αυτή την πρόσκληση του Κωστή Ζερβού, οι συνδυασμοί της Μαρίας Πρωτοπαππά, Δύναμη Δημιουργίας και του Γιώργου Γκιώνη, Παρέμβαση Πολιτών, δεν ανταποκρίθηκαν. Σημειώνεται ότι ο μοναδικός που απάντησε και αποδέχτηκε την πρόσκληση στο debate, ήταν ο Μενέλαος Μενελάου, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης...

 

Το Δελτίο Τύπου του Κωστή Ζερβού:

 

 

Ύστερα από την πρότασή μας για διεξαγωγή ανοιχτής συζήτησης (debate) μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων Δημάρχων, δεν λάβαμε καμία απάντηση, είτε θετική, είτε αρνητική, από τις παρατάξεις του κυρίου Γκιώνη και της κυρίας Πρωτοπαππά. Προφανώς τους είναι δύσκολο να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα και να παρουσιάσουν το πρόγραμμα και τις θέσεις τους.

 

Αποτελεί δε, χαρακτηριστικό δείγμα της έπαρσης και της αλαζονείας που επιδεικνύουν οι συγκεκριμένες  παρατάξεις απέναντι στους δημότες, την στιγμή που υπάρχει πλήθος πολύ σοβαρών θεμάτων,  για τα οποία θα  έπρεπε να γνωρίζουν τις θέσεις της κάθε παράταξης πριν προσέλθουν στην κάλπη. Φαίνεται πως έχουν επιλέξει άλλα μέσα να τους προσεγγίσουν. 

 

Φυσικά, δεν εκπλαγήκαμε από το γεγονός ότι ταυτίστηκαν μεταξύ τους, αυτό πράττουν άλλωστε  εδώ και χρόνια. 

 

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα έφταναν στο σημείο να απαξιώσουν πλήρως την Δημοκρατία και το αναφαίρετο δικαίωμα των δημοτών στην ενημέρωση, παρόλο που το έχουν ξανακάνει. Αποδεικνύουν ότι έχουν επιλέξει να πάνε σε εκλογές μηχανισμών και μικροπρεπών αντιπαραθέσεων.  

 

Θα μας βρουν απέναντί τους.

 

Εμείς δεσμευόμαστε ότι η ενεργή συμμετοχή όλων στην λήψη αποφάσεων και η πλήρης ενημέρωση των δημοτών είναι και θα είναι απόλυτη προτεραιότητά μας.

 

Στις 8 Οκτωβρίου θα συγκρουστεί η ευημερία των δημοτών, με τα συμφέροντα των λίγων.

 

Επιλογή Ευθύνης – Ώρα για Δράση

Κωστής Ζερβός

Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων