Κούγιας: Αναλαμβάνω την Κόρινθο για να την επαναφέρω στη Super League

Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε ότι ηγείται ομάδας επιχειρηματιών η οποία θα αναλάβει τη διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος. Μιλώντας στο τοπικό ραδιόφωνο «Ηλέκτρα 98,8» τόνισε ότι θα αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου μαζί με άλλους 15 επιφανείς κορίνθιους επιχειρηματίες. «Είναι μια κίνηση που συζητούσαμε εδώ και ένα χρόνο με τον κ. Βασιλόπουλο, στον οποίο συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα ποσό που είναι εύλογο, καθώς εδώ και 7 χρόνια έχει βάλει πολλά χρήματα για να στηρίξει την ομάδα».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στο επιμελητήριο έκτακτη γενική συνέλευση, όπου θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. «Θα είμαστε όλοι εκεί για να αλλάξει σελίδα η ομάδα. Θα πρέπει να εκλεγείς μέλος του ΔΣ διότι είναι μια ερασιτεχνική ομάδα. Θα είναι σε τοπικό πρωτάθλημα η Κόρινθος, αλλά ο στόχος είναι να την ξαναβάλουμε εκεί που ανήκει στην Super League».

 

Αναφερόμενος στους επιχειρηματίες που θα μετέχουν τόνισε: «Οι επιχειρηματίες θα είναι κατά βάση από την πόλη της Κορίνθου και το θέμα θα το χειρίζεται ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Πιέτρης. Στο σχήμα θα είναι επίσης και ο ποδοσφαιράνθρωπος, Σάκης Περαχωρίτης. Μάνατζερ θα είναι ο Νίκος Σαμολάδας, ο οποίος έχει διακριθεί με διπλώματα ευρωπαϊκά, κάτι που θα “πείσει” ποδοσφαιριστές να παίξουν στην ομάδα, ούτως ώστε να υπάρξει μια ισχυρή βάση να ανέβουμε κατηγορία τον επόμενο χρόνο».

 

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ακόμα ότι θα προσπαθήσει να εντάξει στο ποδοσφαιρικό δυναμικό της Κορίνθου ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που έπαιζαν στην Football League 2, αλλά και ποδοσφαιριστές των οποίων έχει ο ίδιος τα δικαιώματα, ενώ στο ρόστερ της ομάδας θα συμπεριληφθούν και ξένοι παίκτες.